Kimsma Bouwbedrijf BV

Kennis van zaken, oog voor detail en vakmanschap. Heeft u een vraag over ver- of nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud of bevingschade?
Kimsma-waardig betekent in alle opzichten goed! Meer weten? 

Bel: 0582883006 / 0503025020. Mail: info@kimsma.nl of vul het contactformulier in.

Kimsma Bouwbedrijf BV

Welkom bij Kimsma Bouwbedrijf BV uit Leeuwarden en Ten Boer. Willem Kimsma senior startte in 1946 Bouwbedrijf Kimsma in Goutum. Vandaag de dag werken er meer dan 60 medewerkers bij het familie bedrijf en nog altijd met dezelfde aandacht voor detail en passie voor vakmanschap als 70 jaar geleden!

Kimsma Bouwbedrijf BV is een bekende en vertrouwde naam in de noordelijke regio. De dienstverlening van Kimsma Bouwbedrijf BV bestaat uit het realiseren van nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw en onderhoud. Wij bouwen mee aan vele kleine en grootschalige projecten in, van ouds her, de gehele provincie Friesland en omliggende noordelijke provincies. Ook in aanbestedingen is Kimsma Bouwbedrijf BV vaak succesvol. In de particuliere sector worden vele specialistische verbouwactiviteiten uitgevoerd, maar ook gewoon het repareren van een kozijn behoort tot onze dienstverlening. Daarnaast is Kimsma Bouwbedrijf BV specialist is het herstellen van aardbevingschade.

Dus van klein tot groot. Van advies tot realisatie!

Kimsma Bouwbedrijf BV hanteert scherpe tarieven, kent de markt en kan u voorzien van een vrijblijvende offerte. Zoekt u een bouwbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor energiezuinig bouwen, aandacht voor detail en 100% vakmanschap dan moet u zeker in gesprek met Kimsma Bouwbedrijf BV, wij helpen u graag verder!
 
Kimsma Bouwbedrijf BV:
ruim 70 jaar ervaring!

lees referenties
 
 
 
 
 
 
           
website realisatie: Vorm2 Reclamemakers | copyright Kimsma Bouwbedrijf BV